Fogorvos Gyál, fogorvosi rendelő Gyál

Szeretettel várom pácienseimet Gyálon található fogorvosi rendelőben, kellemes környezetben, ahol fogorvosként a fájdalommentes kezelésekre törekszem, bármilyen beavatkozás esetén. Bátran jöjjön el igényes, újonnan nyílt fogorvosi rendelőmbe, ha problémája van a fogaival. Kedvező árak - kellemes környezet! Előzetes telefonos egyeztetés alapján várom bejelentkezését: Gyáli Fogorvosi rendelőmben a kezelési időpontokat rugalmasan alakítom.

Gyáli fogorvosként

modern érzéstelenítési eljárást alkalmazok, az injekció előtt speciális zselével érzéstelenítem a fogínyt is, így a tűszúrástól sem kell tartania! Gyáli fogorvosi rendelőnkben használt érzéstelenítőt kismamák és szív-érrendszeri betegek részére is biztonságosan alkalmazom. Fogorvosként a legnagyobb elismerés, ha betegeim mosolyogva távoznak, és a következő alkalomnál is bizalommal és félelem nélkül lépnek be a gyáli fogorvosi rendelő ajtaján!

Szolgáltatások:

Fogorvos Gyálon? Természetesen!

Fogorvosi rendelőmben az egyszerű fogtömés mellett további kezeléseket is végzek, mint fogfehérítés, gyökérkezelés, stb... További információkért tekintse meg honlapunkat! Szeretettel várom gyáli fogorvosi rendelőmben bejelentkezés alapján! Gyáli fogorvosként a fájdalommentes kezeléseket részesítem előnyben. A fogorvosi beavatkozások mellett fogtechnikai háttér is biztosított.

Ha Gyálon lakik, és gyáli fogorvost keres, várom szeretettel rendelőmben.

Egészségpénztár elfogadó hely, igény szerint!

Cím
Gárdonyi Géza utca 67., Gyál, 2360
Név
Dr. Szaniszló Boglárka
Mobiltelefon
06-30/683-9403