A betoncserép előnyei

A beton, mint alapanyag több ezer éves múltra tekint vissza, hiszen már az ókori görögök is használtak égetett mész és homok keveréket Kr. e. 2000-ben, a rómaiak pedig vulkáni hamuval keverték ezt a mészhabarcsot. A Rómában található 2000 éves Pantheon kupolája építéséhez is ezt a betont használták, mely jól bizonyítja, hogy a beton rendkívül időtálló alapanyag. Ennek köszönhetően a mai napig megcsodálhatjuk ezt az építményt.

A beton napjainkban is az egyik leggyakrabban alkalmazott építőanyag, azonban nem csak a járdák és utak juthatnak eszünkbe róla, hanem a beton tetőcserepek is, melyek elegánssá, otthonossá varázsolják házunkat. Betont már több, mint 90 éve használnak tetőcserepek alapanyagaként, így már tökéletesen kiismerték előnyeit, hátrányait pedig igyekeznek kiküszöbölni a gyártók.

Reiki kezelés

A reiki szó japán eredetű, jelentése: láthatatlan, misztikus, nagy erejű energia. Kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer, mely az 1980-as évektől vált népszerűvé a világon. A módszer legkönnyebben megtapasztalható formája a reiki kezelés. A reiki kezelés által megteremthető és fenntartható a testi-lelki egyensúly, a belső harmónia, alkalmazható betegségek megelőzésére, valamint kialakult problémák kezelésére is.

Csontritkulás

 

A csontritkulás (oszteoporózis) egy gyakori betegség, melynek során a csontok tömege, valamint mésztartalma csökken, s ezáltal a csontok fokozott törékenységével, kóros és spontán törések kockázatának növekedésével járhat. Ez a betegség jellemzően a nőket érinti a klimaxot követő évektől kezdődően. Időskorban a férfiak egyhatoda, a nők egyharmada szenved csípőtörésben.

© 2015 Awacs Design és Reklámiroda Kft. Minden jog fenntartva.

Kategóriák