Műszaki tervezés

Passzívház tervezés Budakeszi, családi ház tervezés Telki

1188 Rózsakvarc utca 6/B

Építészirodánk egész Pest megyéből, így akár Budakesziről is várja az igényeket passzívház vagy családi ház tervezésére! Szaktervező mérnökeink teljes körűen vállalják a házak tervezését. Mivel fontos szempont a tervezés során az energiatakarékosság, így ...

Mobiltelefon06-30/2674426
E-mail

2360

Építészmérnökként Gyálon is rendelkezésre állok építkezéseknél, kisebb és nagyobb beruházások esetén is. Statikus munkavégzést is biztosítok Vecsésen, ha építőipari kivitelezésnél elakadt és szakemberre van szüksége, hívjon bizalommal! Építészmérnökként a ...

Építészmérnökként, építész tervezőként, statikusként és felelős műszaki vezetőként várom megtisztelő megkeresését. Forduljon hozzám bizalommal, ha építőipari kivitelezésről van szó és szakértőt keres. A főváros környékén, azaz Vecsésen, Gyálon is vállalok ...

Építkezés előtt áll és pest megyei statikust vagy építészmérnököt keres? Nézze meg bátran az oldalunkon található Műszaki tervezés kategóriát, melyen belül megtalálhatja mindazokat a szakembereket és építészirodákat, akik Pest megye területén állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Ha olyan céget keres, amely családi házat tervezésével és építésével foglalkozik, vagy ha esetleg passzívházat terveztetne, tekintse meg az kategórián belül található cégek bemutatkozását, valamint szolgáltatásait! A hagyományos családi házak, a passzívházak és az alacsony energiaigényű családi házak tervezése során a szakemberek általában teljes körűen vállalják a házak tervezését, sokszor 3D látványtervet is biztosítanak a megrendelők részére.
Az építészirodák hőhídszámítással, energetikai vizsgálattal és PHPP tervezéssel is segítik az építkezést, ezen felül szaktanácsadást is biztosítani szoktak igény esetén.

Ebben a kategóriában megtalálhatóak azok a statikusok és építészmérnökök is, akik Pest megyében kisebb és nagyobb beruházások esetén is rendelkezésre állnak. Ha esetleg az építőipari kivitelezésnél elakadt és szakemberre van szüksége, nézzen szét a Műszaki tervezés kategóriában, itt garantáltan megtalálhatja a megfelelő szakembert! A lakások, családi házak tervezése mellett sok szakember a bontásoknál, valamint az átalakításoknál szintén rendelkezésre állnak.

Amennyiben Pest megyében keres olyan építészirodát, mely megbízható munkavégzéssel vállal építőipari kivitelezést, esetleg építészmérnököt vagy statikust keres egy nagyobb bontási munkához vagy átalakításhoz, nézze meg bátran az oldalunkon található szakemberek szolgáltatásait!

© 2015 Awacs Design és Reklámiroda Kft. Minden jog fenntartva.

Kategóriák